Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering Covalent ITS 05-05-2024

Redactie Amersfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amersfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering

Wil je graag aan de slag als Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Covalent ITS is op zoek naar een Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3100 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Trainer

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3100 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering

Klinkt deze vacature als Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 04-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Covalent ITS. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amersfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amersfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amersfoort
  2. Traineeship Tunneltechniek en Industriële Automatisering Covalent ITS 05-05-2024

Bekijk nog meer vacatures