Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Project-/mangementassistent Werving & Selectie BMC 27-05-2024

Redactie Amersfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amersfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Project-/mangementassistent Werving & Selectie

Wil je graag aan de slag als Project-/mangementassistent Werving & Selectie in Amersfoort? Bekijk dan snel deze vacature.

BMC is op zoek naar een Project-/mangementassistent Werving & Selectie. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Project-/mangementassistent Werving & Selectie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker Belastingen

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Project-/mangementassistent Werving & Selectie

Klinkt deze vacature als Project-/mangementassistent Werving & Selectie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot BMC. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres marije.doornekamp@bmc.nl en telefoonnummer 06-12136407. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Project-/mangementassistent Werving & Selectie tot Marije Doornekamp Marije Doornekamp.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amersfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amersfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amersfoort
  2. Project-/mangementassistent Werving & Selectie BMC 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures