Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Monteur technische dienst Eminent Groep 13-05-2024

Redactie Amersfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amersfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur technische dienst

Wil je graag aan de slag als Monteur technische dienst in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Monteur technische dienst. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur technische dienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Ben jij degene met een afgeronde MBO/MTS opleiding in de richting van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde, aangevuld met technische opleidingen en cursussen. Al ervaring in de spuitgieterij (is een pré), leergierig en een passie voor techniek. Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Wij vinden het belangrijk dat je een standvastig karakter hebt en graag wil samenwerken in een team. Dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift machtig bent. En geen 8-5 mentaliteit hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Technische Dienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek, Industrie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van Monteur technische dienst

Klinkt deze vacature als Monteur technische dienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 12-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres r.deweerd@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 81 01 43 08. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Monteur technische dienst tot Ruben de Weerd.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amersfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amersfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amersfoort
  2. Monteur technische dienst Eminent Groep 13-05-2024

Bekijk nog meer vacatures