Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent Het Lokaal 24-05-2024

Redactie Amersfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amersfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent

Wil je graag aan de slag als Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Het Lokaal is op zoek naar een Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 1800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Winkelmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

1800 – 2600 euro

Solliciteren op de functie van Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent

Klinkt deze vacature als Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Het Lokaal. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amersfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amersfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amersfoort
  2. Lokale Groenteboer + (Afdelingschef AGF/ Winkelassistent Het Lokaal 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures