Oeufs en cocotte Heerlijk Frans ontbijtgerechtje, eieren in een potje! Dit is een versie met spinazie en gerookte zalm. Vega?...

Redactie Amersfoortnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Koken met de Franse slag

Eemnes - Oeufs en cocotte Heerlijk Frans ontbijtgerechtje, eieren in een potje! Dit is een versie met spinazie en gerookte zalm. Vega? Neem dan Parmezaanse kaas in plaats van zalm. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet 4 ramequins of ovenschaaltjes in met boter. Verhit wat olijfolie in een grote...

Bekijk het hele nieuwsartikel van De Rotonde Eemnes op https://derotonde-eemnes.nl/koken-met-de-franse-slag/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Amersfoort te informeren over wat er speelt in Amersfoort. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Koken met de Franse slag