Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken Eminent Groep 29-05-2024

Redactie Amersfoortnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Amersfoort beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken

Wil je graag aan de slag als Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 5000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Hbo werk- en denkniveau met een bouwkunde diploma;
  • Ruime ervaring in soortgelijke functie of als werkvoorbereider of uitvoerder binnen de bouwsector. Kennis van uitvoerings- en bouwmethodieken en het opstellen van planningen zijn natuurlijk essentieel in deze rol;
  • Je bent besluitvaardig, oplossingsgericht, flexibel en proactief;
  • Ervaring met het opzetten van 4D-planningen en/of je hebt sterke affiniteit met deze planningstechnologie en vindt het leuk om deze ontwikkeling binnen onze organisatie verder te brengen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Planning Engineer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

5000 – 9999 euro

Solliciteren op de functie van Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken

Klinkt deze vacature als Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres n.ambtman@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 81 92 45 96. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken tot Niels Ambtman.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Amersfoort komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Amersfoort, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures amersfoort
  2. Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken Eminent Groep 29-05-2024

Bekijk nog meer vacatures